Skribent: Anna Bengtsson
Skriv ut  Tipsa en vän  A B C
Publicerad: 10/12/2017

Katrinplommon bra vid viktminskning

Forskning visar att du går ner lite mer i vikt om du lägger till katrinplommon i din diet.
 
Katrinplommon bra vid viktminskning
En engelsk studie med 100 överviktiga undersökte om katrinplommon kunde påverka viktminskningen.
 
Studien pågick under 12 veckor och forskarna ville undersöka hur katrinplommon påverkar aptit och viktminskning.
 
Deltagarna delades in i två grupper. Den ena gruppen fick äta katrinplommon varje dag, 140 g per dag för kvinnor och 171 g per dag för män. Den andra gruppen fick endast kostråd under dieten.
 
Studien visade att deltagarna som åt katrinplommon som en del i en hälsosam kost gick ner 2 kg i vikt och minskade 2,5 cm i midjan. Gruppen som endast fick kostråd gick ner 1,5 kg och minskade 1.7 cm runt midjan.
 
Forskarna fann också att de som åt katrinplommon upplevde större mättnad och nöjdhet under viktminskningen än de som inte åt katrinplommon.
 
 
 
Kommentarer på denna artikel
 
10/12/2017 7:40:32 PM - Camila Rodela
camilarodela360@gmail.com
Jag blev sårad och hjärtbruten när ett stort problem uppstod i mitt äktenskap för sju månader sedan, mellan mig och min man. så hemskt att han tog saken till domstolen för skilsmässa. Han sa att han aldrig ville stanna med mig igen, och att han inte älskade mig längre. Så han packade ut ur huset och fick mig och mina barn att gå igenom allvarliga smärta. Jag försökte alla mina möjligheter att få honom tillbaka, efter mycket tiggeri, men alla till ingen nytta. Och han bekräftade det att han har fattat sitt beslut, och han ville aldrig se mig igen. Så på en kväll, när jag kom tillbaka från jobbet, träffade jag en gammal vän av min som frågade min man. Så jag förklarade allt för honom, så han berättade för mig att det enda sättet jag kan få min man tillbaka är att besöka en stavningskastare, för att den verkligen har fungerat för honom också. Så jag trodde aldrig på stavning, men jag hade inget annat val än att följa hans råd. Sedan gav han mig e-postadressen till stavningskastaren som han besökte. ogagakunta@gmail.com. Så nästa morgon skickade jag ett mail till adressen han gav mig, och stavningskraven försäkrade mig om att jag kommer att få min man tillbaka nästa dag. Vilket fantastiskt uttalande !! Jag trodde aldrig, så han talade med mig och berättade för mig allt jag behöver göra. Sedan nästa morgon, så förvånansvärt, min man som inte ringde mig de senaste 7 månaderna, ringde mig att han skulle meddela att han skulle komma tillbaka. Så underbart!! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan som han fick mig och mina barn. Sedan från den dagen var vårt förhållande nu starkare än vad det var förut, med hjälp av en stavningskastare. Så, jag kommer att rådgöra dig där ute om du har något problem kontakta ogagakunta, jag ger dig 100% garanti för att han kommer att hjälpa dig .. Maila honom på: ogagakunta@gmail.com
 
Kommentera denna artikel