Skribent: Carina Andersson
Skriv ut  Tipsa en vän  A B C
Publicerad: 1/12/2018

Träning på fastande mage bränner fett

En studie har försökt besvara frågan om man ska äta eller inte före träning.
 
Träning på fastande mage bränner fett
Man kom fram till att om man vill bli av med fett så ska man träna på fastande mage.
 
Forskarna vid University of Bath i Storbritannien studerade en grupp överviktiga män som fick träna på fastande mage eller två timmar efter en måltid.
 
Motionen som de utövade var en 60 minuters promenad med 60 procent maximal syreförbrukning. Motionen utfördes på morgonen, den ena gången utan att de åt något innan och den andra gången två timmar efter en kolhydratrik frukost med mycket kalorier.
 
Man tog flera blodprover, dels efter att deltagarna ätit, efter att de fastat och efter träningen. Forskarna samlade även in fettvävnadsprover omedelbart före och en timme efter att de promenerat.
 
Studien visar att genuttryck i fettvävnaden skilde sig signifikant i de två försöken. Uttrycket av två gener, PDK4 och HSL ökade när männen fastade och sedan tränade och minskade när de åt innan de tränade.
 
Stigningen i PDK4 indikerar sannolikt att lagrad fett används för att bränna fett under träning istället för kolhydrater från den senaste måltiden. HSL ökar vanligen när fettvävnaden använder lagrad energi för att stödja ökad aktivitet, som till exempel under träning.
 
Efter en måltid är fettvävnaden upptagen med att ta hand om och bearbeta måltiden och om man då tränar efter det kommer man inte att stimulera dom fördelaktiga förändringarna i fettvävnaden. Forskarna konstaterar att träning på fastande mage ger bättre fördelar i fettvävnaden, vilket på sikt kan leda till bättre hälsa.
 
Källa: American Physiological Society
 
 
Kommentarer på denna artikel
 
1/30/2018 1:07:06 PM - Ulrika
Framgång och främjande magisk stavning
Jag heter Ulrika Charles. från Tripoli .. för några dagar sedan läste jag en efterkommentar på en relationsrådgivningsblogg om en Lady från LA-baserad journalist avslöjar hur han Parmanently Cured Weak Erection & Quick Ejaculation 6 månader efter att hans fru lämnade honom och sade också överstepräst Oduduwa ta tillbaka hans ex fru efter skilsmässa.
Jag var så lycklig att stöta på DrOduduwa Love-Spell Caster personlig e-postadress
Jag kontaktar samma präst Oduduwa på grund av mina utmaningar i äktenskapslivet,
Jag är inte säker på att jag kunde ha gjort detta utan hjälp av oduduwa. Jag skulle ha gett upp och trodde att eftersom min man såg någon annan och han sa till mitt ansikte att vårt förhållande är över, ser min man Charles Aslund rakt mot mitt ansikte och sa att vi var färdiga med äktenskapsförhållandet och tog bort min son Felix och resa vårt land till Spanien. Jag har försökt ringa och skicka meddelanden till honom men han blockerade helt min linje från att nå honom, jag var så frustrerad och behövde hjälp åtminstone att prata med honom för att be om ursäkt och höra min sons röst igen, han tog min son bort från mig i 11 månader inga ord. Jag behövde brådskande hjälp för att lösa detta problem så jag kontaktar e-postadressen till Oduduwa som jag tror att han bara kan hoppas
för att hjälpa mig att ta tillbaka min make hemma med min son tillbaka. Oduduwa försäkra mig om att han kan hjälpa mig med att få honom hemma, jag lyda och följa hans instruktioner steg för steg, 2 dagar Efter att Droduduwa lunchat en Magic Love-spel på min vägnar vid hans tempel ringde min man Aslund mig på mobilen ursäkta, han var ledsen för allt han gjorde för att skada mina känslor och han återvänder hem till mig med son Felix, jag är så glad idag att jag har återställt min familj och min man och jag älskar varandra mer än någonsin tidigare nu. Tack vare Oduduwa love-spell caster för att få tillbaka min make hem. Vi är alltid värdesamma och greateful för Oduduwa hjälp.
idag berättar jag med glädje och lycka till världen ...
jag har dessa kraftfulla avsikter att saker kommer att fungera för mig och även med dig här med liknande förhållande kris, jag trodde på vittnesmål är verkliga livet bevisar. Jag insåg att det skulle vara bra att dela här som jag vet att det kommer att inspirera andra också.
Oduduwa berättade att han kan lösa följande problem för omedelbara lösningar.
* Love Spells Win-Back Ex älskare
* Framgång och främjande magisk stavning
* Lycklig charm - BUSINESS STAR
* avdelningar - SKYDD HÖG
* förbannelseupplösning, andlig rensning från ond ande.
* Traditionella rötter och örter för att bota sjukdom, Cure to Cancer Disease, Cure HIV
* Fruktbarhet magi - FRUITS OF WOMEN har barn.
* dekretiserar magi, SPELL LOTTERI & VIN-SPEL SPELL
här kan du skicka meddelande till Oduduwa för att hjälpa dig direkt lösning inom 42 timmar
Oduduwa personlig e-postadress dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
Oduduwa personligt Whatsapp nummer +2348109844548.
 
Kommentera denna artikel