Renskavswok med rotfrukter och ingefära

Fotograf: Gunilla Landström

Renskavswok med rotfrukter och ingefära


Antal portioner: 1

Ingredienser
MängdLivsmedel
1 tsk Sesamolja
120 gram Renskav fryst
1 bit Kålrot
1 liten Morot
1 bit Rotselleri
0.5 styck Palsternacka
0.5 klyfta Vitlök
0.25 styck Lök röd
2 msk Vatten
1 medelstor Potatis kokt
1 styck Äpple m skal
1 msk Sojasås
1 tsk Ingefära färsk
0.5 krm Svartpeppar
1 tsk Sesamfrön torkade
0.5 msk Gräslök
Gör så här:
Rosta sesamfrön. Skär alla rotfrukter och lök i strimlor eller små bitar.
 
Stek köttet. Tillsätt lök och rotfrukter. Woka i några minuter. Vänta med potatisen. Tillsätt soja, vatten, ingefära. När det är varmt tillsätt det finhackade äpplet och potatisen. Strö sist över sesamfrön och gräslök.

Recept:
Gunilla Landström
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 443
  • GI-värde: 73