Tomat- och tonfiskpasta

Fotograf: Gunilla Landström

Tomat- och tonfiskpasta


Antal portioner: 1

Ingredienser
MängdLivsmedel
Tonfisksås
3 skiva Paprika röd
2 styck Oliver gröna inlagda
2 nypa Svartpeppar
1.5 dl Tomater krossade konserv m lag
1 mellan Morot
1 tsk Olivolja
1 nypa Salt
0.5 klyfta Vitlök
0.25 styck Lök röd
75 gram Tonfisk i vatten konserv avrunnen
Tillbehör
1.5 dl Pasta makaroner spaghetti fullkorn kokt m salt
Gör så här:
Skala och skär alla grönsaker i strimlor eller skivor. Fräs i olja. Tillsätt krossade tomater, tonfisk, skivade oliver och 1,5 msk frysta örtkryddor provencal. Smaka av med salt och peppar. Servera med kokt fullkornspasta.

Övrigt:
Vill man lyxa till pasta lite kan man servera med lite riven god ost.

Recept:
Gunilla Landström
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 310
  • GI-värde: 48