Spenatsoppa med rostad vitlök

Fotograf: Gunilla Landström

Spenatsoppa med rostad vitlök


Antal portioner: 1

Ingredienser
MängdLivsmedel
1 tsk Olivolja
1 klyfta Vitlök
0.25 styck Lök röd
2 näve Spenat färsk
2.5 dl Grönsaksbuljong
1 nypa Svartpeppar
Gör så här:
Skär vitlöken i skivor. Stek i olja till den är gyllenbrun. Passa så den inte blir bränd.- Lägg sedan i hackad lök och spenat. Fräs en liten stund. TIllsätt buljongen. Mixa sedan. Smaka av med svartpeppar.

Recept:
Gunilla Landström
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 72
  • GI-värde: 11