Lövbiff med färskostsås och rotfrukter

Fotograf: Gunilla Landström

Lövbiff med färskostsås och rotfrukter


Antal portioner: 1

Ingredienser
MängdLivsmedel
90 gram Lövbiff
1 msk Philadelphiaost light paprika & lök fett 12%
3 msk Kelda lagalätt fett 5%
2 nypa Svartpeppar
1 nypa Salt
Rotsaker
1 mellan Morot
1 tsk Olivolja
1 bit Rotselleri
1 styck Palsternacka
1 bit Kålrot
Tillbehör:
1 msk Oregano färsk
1 näve Romansallat
Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader.
Skala och skär grönsakerna i bitar.
Ringla över olja och salta.
Baka i ugn 15-20 minuter.
 
Skär kött i strimlor och stek några minuter i olja.
Salta och peppra.
Tillsätt grädde och ost och servera direkt med rotfrukter, sallat och oregano.

Recept:
Gunilla Landström
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 287
  • GI-värde: 68