Fetaostgratinerade grönsaker & rostbiff

Fotograf: Hans Desser

Fetaostgratinerade grönsaker & rostbiff


Antal portioner: 4

Ingredienser
MängdLivsmedel
400 gram Zucchini
400 gram Paprika gul
400 gram Aubergine äggplanta
0.5 dl Crème Fraiche lätt fett 15%
100 gram Apetina 10% fetaost
400 gram Nöt rostbiff
1 nypa Salt
1 nypa Peppar
4 dl Grönsallat gurka tomat u dressing
Gör så här:
Sätt ugnen på 225 grader.
Lägg grönsaksskivorna på en långpanna.
Mosa crème fraiche och fetaost, smaka av med salt och peppar.
Bred ostkrämen på grönsakerna och låt stå i ugnen cirka 10 minuter tills osten blivit lite gyllene.
Servera med rostbiff och blandad sallad.

Recept:
Klaras goda GI-dagar, Klara Desser & Hans Desser, Prisma
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 248
  • GI-värde: 20