Gratinerad linswrap

Fotograf: Gunilla Landström

Gratinerad linswrap


Antal portioner: 1

Ingredienser
MängdLivsmedel
2 styck Tortilla fullkorn
Linssås
0.5 dl Linser torkade
0.25 styck Lök gul
1 tsk Olivolja
0.5 klyfta Vitlök
1.5 dl Vatten
1 dl Tomater krossade konserv m lag
2 nypa Svartpeppar
1 krm Salt
1 msk Oregano färsk
2 msk Hårdost fett 10%
Tillbehör
1 näve Sallatsmix blandad sallat
Gör så här:
Sätt ugnen på 225 grader.
Skölj och koka linserna enligt anvisning på förpackningen.
 
Stek skivad lök och vitlök i olja.
Tillsätt vatten och tomater.
Smaka av med salt och peppar.
Tillsätt oregano sist.
 
Fördela fyllningen på två wraps och rulla ihop.
Placera med skarven nedåt i en smord ugnsform.
Gratinera med ost cirka 15-20 minuter, eller tills osten har fått färg.

Recept:
Gunilla Landström
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 452
  • GI-värde: 39