
Fotograf: P-O Bergström
Fruktsallad med heta tillbehör
Antal portioner: 8
Ingredienser | |
Mängd | Livsmedel |
2 styck | Äpple m skal |
2 styck | Päron |
2 medelstor | Apelsin |
8 styck | Vindruvor |
3 styck | Kiwi |
1 styck | Banan |
Het sockerlag med spansk peppar | |
2 msk | Muscovadoråsocker |
0.5 dl | Sirap |
3 msk | Vatten |
0.5 styck | Spansk peppar röd |
1 msk | Citronskal |
0.5 dl | Citronjuice färskpressad |
Gör så här:
Skölj och skär frukten i bitar.Koka ihop såsen och låt svalna lite.Portionera frukten i 8 skålar och servera med 1 msk het sås/portion.
Recept:
Gunilla Landström
Skölj och skär frukten i bitar.Koka ihop såsen och låt svalna lite.Portionera frukten i 8 skålar och servera med 1 msk het sås/portion.
Recept:
Gunilla Landström
A A A

Betygsätt receptet
Vad tyckte du om receptet?
Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!
Klicka på respektive stjärna för att rösta.
Inget betyg satt
Tipsa en vän
Tipsa en vän om receptet.
Näringsvärde per portion
- Kcal: 121
- GI-värde: 75