Blomkål och morötter med äppledip

Fotograf: Gunilla Landström

Blomkål och morötter med äppledip


Antal portioner: 1

Ingredienser
MängdLivsmedel
2 mellan Morot
100 gram Blomkål
Äppledip
2 msk Total grekisk yoghurt fett 0% (Fage)
1 msk Kelda lagalätt fett 5%
1 nypa Salt
0.5 styck Äpple u skal
0.5 tsk Honung flytande
Gör så här:
Skala morot och skär i stavar. Dela blomkålen i buketter.
 
Riv äpplet fint och blanda med övriga ingredienser till dipsåsen.

Recept:
Gunilla Landström
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 134
  • GI-värde: 37