
Fotograf: Gunilla Landström
Räk, ost och laxbollar
Antal portioner: 1
Ingredienser | |
Mängd | Livsmedel |
Lax, räk och oströra | |
2 msk | Smältost fett 4% |
1 dl | Räkor kokta |
1 msk | Hårdost fett 10% |
1 nypa | Vitpeppar |
50 gram | Lax sida kallrökt |
Tillbehör | |
8 skiva | Gurka |
1 msk | Dill |
Gör så här:
Finhacka räkor och lax. Blanda med övriga ingredienser till röran. Smaka av med peppar. Rulla till 8 små bollar. Rulla i finhackad dill. Placera varje boll på en ostskiva. Fäst med tandpetare.
Recept:
Gunilla Landström
Finhacka räkor och lax. Blanda med övriga ingredienser till röran. Smaka av med peppar. Rulla till 8 små bollar. Rulla i finhackad dill. Placera varje boll på en ostskiva. Fäst med tandpetare.
Recept:
Gunilla Landström
A A A

Betygsätt receptet
Vad tyckte du om receptet?
Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!
Klicka på respektive stjärna för att rösta.
Inget betyg satt
Tipsa en vän
Tipsa en vän om receptet.
Näringsvärde per portion
- Kcal: 223
- GI-värde: 14