Gino

Fotograf: Kent Jardhammar

Gino


Antal portioner: 4

Ingredienser
MängdLivsmedel
5 dl Jordgubbar
1 dl Hallon
1 dl Blåbär
1 dl Björnbär
100 gram Vit choklad
Gör så här:
Snoppa och klyv jordgubbarna i fyra delar.
Blanda och strö de olika bären i den ugnsfasta formen.
Strö ett rikligt lager av den rivna chokladen över bären.
Baka i ugnen i 200 grader cirka 10 minuter.
Ginon är klar att servera när den vita chokladen har fått lite färg, gärna tillsammans med vaniljglass.

Recept:
Desserter med frukt och bär, Claes Karlsson, ICA Bokförlag
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Snittbetyg:

5

 

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 183
  • GI-värde: 61