Hallon & Björnbär med crispigt vaniljtäcke

Fotograf: Marcus Borgenvik

Hallon & Björnbär med crispigt vaniljtäcke


Antal portioner: 4

Ingredienser
MängdLivsmedel
2 dl Hallon
2 dl Björnbär
4 msk Kesella vanilj vaniljkesella
0,5 dl Havregryn
2 msk Farinsocker brunt
10 gram Smör fett 80%
Gör så här:
Om bären är frysta, låt dem tina.
Smält smöret i en panna på medelhög värme.
Lägg i havregryn och farinsocker i pannan och låt dem smälta samman så att havregrynen blir lite crispiga, tar cirka 2-3 minuter.
Fördela och blanda hallon och björnbär i två passande glas.
Bred över ett täcke med vaniljkesella och strö över havregrynen.


Recept:
Marcus Borgenvik
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 91
  • GI-värde: 60