Honungsmarinerad rödbetssallad med chèvre och valnötter

Fotograf: Julia Siwertz

Honungsmarinerad rödbetssallad med chèvre och valnötter


Antal portioner: 6

Ingredienser
MängdLivsmedel
5 styck Rödbeta
1 bit Getost chevre
0.5 dl Honung flytande
1.5 dl Valnötter
1 förp Sallatsmix blandad sallat
Gör så här:
Koka rödbetorna mjuka i lättsaltat vatten och låt dem svalna.
Skala och skär rödbetorna i strimlor och blanda ned honungen i en skål.
Lägg salladsbladen på tallrikar och honungsrödbetorna på dem.
Toppa sedan med skivad chèvre och hela valnötter.

Recept:
Julia Siwertz
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Snittbetyg:

5

 

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 180
  • GI-värde: 71