Lime- och passionspannacotta

Fotograf: Gunilla Landström

Lime- och passionspannacotta


Antal portioner: 1

Ingredienser
MängdLivsmedel
1 dl Delikatessyoghurt fett 7%
1.5 styck Gelatinblad
Passionstopping
2 styck Passionsfrukt
1 msk Limejuice färskpressad
1 tsk Honung flytande
Gör så här:
Smält ett gelatinblad i lite vatten.
Blanda med yoghurten och ställ kallt i skål eller glas.
Dela och gröp ur passionsfrukterna.
Blanda med honung och citronsaft.
När yoghurtblandningen stelnat, smält ett halvt gelatinblad i lite av passionsfruktblandningen.
Blanda ihop och lägg på yoghurten.
Ställ kallt.

Recept:
Gunilla Landström
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 189
  • GI-värde: 66