Italiensk potatissallad med rostbiff


Antal portioner: 2

Ingredienser
MängdLivsmedel
150 gram Nöt rostbiff
7 medelstor Potatis kokt
0,5 styck Lök gul
0,5 styck Paprika grön
1 msk Kapris
0,5 dl Kalamataoliver (Fontana)
0,5 förp Basilika färsk
2 msk Olivolja
1 msk Vatten
1 msk Balsamvinäger
1 krm Örtsalt
1 klyfta Vitlök
1 krm Svartpeppar
1 msk Honung
Gör så här:
Skär potatisen i mindre bitar.
Hacka paprikan och finhacka löken.
Skiva oliverna.
Lägg grönsakerna i en skål tillsammans med potatisen och tillsätt kaprisen.
Mixa basilikan med olivolja, vatten, balsamvinäger, honung, örtsalt och peppar.
Pressa i vitlöksklyftan.
Häll dressingen över potatissalladen.
Servera potatissalladen med skivad rostbiff.


Recept:
Erika Strand-Berglund
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 560
  • GI-värde: 91