Kassler med knipplöksås

Fotograf: Arne Adler

Kassler med knipplöksås


Antal portioner: 4

Ingredienser
MängdLivsmedel
400 gram Kassler
2 msk Rapsolja berik
3 styck Knipplök
2 msk Vetemjöl berikat
5 dl Mellanmjölk fett 1.5% berik
1 nypa Peppar
1 nypa Salt
500 gram Pasta makaroner spaghetti
Gör så här:
Bräck kasslerskivorna i stekpannan med lite av oljan.
Skiva löken.
Spara några gröna ringar från skaften till garnering.
Fräs löken i resten av oljan, strö på mjöl och rör ned mjölken.
Koka såsen i fem minuter.
Smaka av med salt och peppar.
Koka pastan och lägg sedan upp pasta och kassler på tallrikar och skeda såsen över.
Garnera med lökringarna.


Recept:
Blodsockerblues i köket, Fredrik Paulún, Fitnessförlaget
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 709
  • GI-värde: 65