Kyckling Tarragona

Fotograf: Annethe Åhrberg

Kyckling Tarragona


Antal portioner: 4

Ingredienser
MängdLivsmedel
4 styck Kycklingfilé
3,5 msk Linfröolja
4 msk Dijonsenap
1 tsk Dragon
0,5 styck Lök röd
1 msk Persilja
Gör så här:
Sätt ugnen på 210 grader.
Skölj kycklingfiléerna och lägg dom i en ugnsfast form av glas, smord med linfröolja.
Blanda övriga ingredienser och pensla över kycklingfiléerna så att dom täcks helt.
Täck formen med folie och baka i 45 minuter, eller tills kycklingen är mör.


Övrigt:
SKA ALDRIG SKÖLJA KYCKLING MED VATTEN.
FIXAS TILL EGET RECEPT ISTÄLLET: HITTA BILDEN

Recept:
Stenålderskost – bli smal och frisk med den kost vi är skapta för, Loren Cordain, Optimal förlag
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 301
  • GI-värde: 59