
Fotograf: Annethe Åhrberg
Kyckling Tarragona
Antal portioner: 4
Ingredienser | |
Mängd | Livsmedel |
4 styck | Kycklingfilé |
3.5 msk | Linfröolja |
4 msk | Dijonsenap |
1 tsk | Dragon |
0.5 styck | Lök röd |
1 msk | Persilja |
Gör så här:
Sätt ugnen på 210 grader. Skölj kycklingfiléerna och lägg dom i en ugnsfast form av glas, smord med linfröolja. Blanda övriga ingredienser och pensla över kycklingfiléerna så att dom täcks helt. Täck formen med folie och baka i 45 minuter, eller tills kycklingen är mör.
Övrigt:
SKA ALDRIG SKÖLJA KYCKLING MED VATTEN.FIXAS TILL EGET RECEPT ISTÄLLET: HITTA BILDEN
Recept:
Stenålderskost – bli smal och frisk med den kost vi är skapta för, Loren Cordain, Optimal förlag
Sätt ugnen på 210 grader. Skölj kycklingfiléerna och lägg dom i en ugnsfast form av glas, smord med linfröolja. Blanda övriga ingredienser och pensla över kycklingfiléerna så att dom täcks helt. Täck formen med folie och baka i 45 minuter, eller tills kycklingen är mör.
Övrigt:
SKA ALDRIG SKÖLJA KYCKLING MED VATTEN.FIXAS TILL EGET RECEPT ISTÄLLET: HITTA BILDEN
Recept:
Stenålderskost – bli smal och frisk med den kost vi är skapta för, Loren Cordain, Optimal förlag
A A A

Betygsätt receptet
Vad tyckte du om receptet?
Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!
Klicka på respektive stjärna för att rösta.
Inget betyg satt
Tipsa en vän
Tipsa en vän om receptet.
Näringsvärde per portion
- Kcal: 301
- GI-värde: 59