Kycklingwrap med mangosalsa

Fotograf: Marcus Borgenvik

Kycklingwrap med mangosalsa


Antal portioner: 2

Ingredienser
MängdLivsmedel
2 stor Tortilla wrap
200 gram Kycklingfilé
100 gram Kidneybönor konserv u lag (Zeta)
2 styck Avokado
0.5 styck Mango
50 gram Apetina 3% fetaost
2 styck Lime
1 styck Chilipeppar
0.5 förp Fajita spice mix kryddmix (Santa Maria)
Gör så här:
Skär kycklingfilén i strimlor och stek med kryddmixen (tillsätt 0,5 dl vatten) i cirka 6 minuter, se till så att bitarna blir genomstekta.
Skala mango och avokado och skär dem i tärningar.
Skär fetaosten i tärningar.
Låt kidneybönorna rinna av.
Blanda bönorna med mangon, avokadon, fetaosten samt mycket fint hackad chili och saften från limefrukterna.
Lägg ett tortillabröd på varsin tallrik och fyll på med salsan och kyckling.


Recept:
Marcus Borgenvik
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Snittbetyg:

3

 

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 694
  • GI-värde: 44