Ljummen pastasallad med spenat och fetaost

Fotograf: Arne Adler

Ljummen pastasallad med spenat och fetaost


Antal portioner: 4

Ingredienser
MängdLivsmedel
1 dl Linser torkade kokta u salt
2 styck Paprika röd
1 styck Lök röd
12 styck Cocktailtomat
3 msk Olivolja
150 gram Spenat färsk
250 gram Apetina 10% fetaost
300 gram Pasta makaroner spaghetti fullkorn
1 nypa Salt
1 nypa Citronpeppar
Gör så här:
Koka linserna och pastan.
Fräs paprikan, rödlöken och körsbärstomaterna i två matskedar olivolja i en stor stekpanna.
Skär bort de grova stjälkarna på spenaten.
Blanda spenat, linser och fetaost med den varma pastan.
Häll ned allt i stekpannan.
Smaksätt med salt och citronpeppar samt resten av olivoljan.


Recept:
Blodsockerblues i köket, Fredrik Paulún, Fitnessförlaget
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 507
  • GI-värde: 59