Morotsskorpor

Fotograf: Louise Mattsson

Morotsskorpor


Antal portioner: 9

Ingredienser
MängdLivsmedel
2 mellan Morot
2 styck Ägg
2 tsk Bakpulver
4 dl Grahamsmjöl
2 msk Linfrön torkade
Gör så här:
Blanda ägg och de rivna morötterna.
Tillsätt sedan mjöl, bakpulver och linfrö i äggsmeten.
Bred ut den kladdiga smeten i två längder på en smord plåt och grädda i 180 grader mitt i ugnen i 20 minuter.
Skär längderna medan de fortfarande är varma.
Torka skorporna i ugnen, 100 grader i 30 minuter, så att de blir krispiga.


Recept:
Louise Mattsson
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 109
  • GI-värde: 94