Sparris med getost

Fotograf: Ebury Press

Sparris med getost


Antal portioner: 4

Ingredienser
MängdLivsmedel
450 gram Sparris vit
3 msk Olivolja
2 msk Vitt vin torrt 12 vol.%
60 gram Getost (Fontana)
2 styck Soltorkade tomater i olja avrunna
Gör så här:
Värm ugnen till 180 grader.
Skölj och torka av sparrisen och lägg den i en ugnsform av glas.
Blanda olivoljan och vinet och häll över sparrisen.
Klicka på getost och soltorkade tomater.
Täck med lock och ugnsbaka i 15 minuter tills sparrisen är mjuk.


Recept:
Atkinsdieten - kokboken, Robert C Atkins, Bokförlaget Forum
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 179
  • GI-värde: 23