Teriyakibiff med broccoli

Fotograf: Arne Adler

Teriyakibiff med broccoli


Antal portioner: 4

Ingredienser
MängdLivsmedel
500 gram Nöt innanlår
1 styck Lök gul
2 mellan Morot
250 gram Broccoli
2 msk Rapsolja berik
0.5 tsk Salt
1.5 dl Teriyakisås
1 tsk Sambal Oelek
4 dl Ris parboiled
Gör så här:
Skala och skiva lök och morötter.
Dela broccolin i små buketter och strimla de späda stjälkarna.
Hetta upp oljan i en stekpanna och bryn sedan köttet, lite i taget.
Salta efter smak och ta sedan upp köttet och fräs grönsakerna.
Lägg tillbaka köttet och häll på teriyakisås och sambal oelek.
Låt allt koka i några minuter.
Servera med parboiled ris.


Recept:
Blodsockerblues i köket, Fredrik Paulún, Fitnessförlaget
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 570
  • GI-värde: 65