Tomat- och fruktsalsa

Fotograf: Grön gastronomi

Tomat- och fruktsalsa


Antal portioner: 5

Ingredienser
MängdLivsmedel
5 styck Tomat
2 styck Mango
2 styck Kiwi
1 styck Sallatslök (löken)
1 klyfta Vitlök
0,5 styck Spansk peppar röd
2 msk Sweet chili sauce (Mrs Cheng´s)
1 msk Limejuice färskpressad
Gör så här:
Hacka tomaterna, skär bort stjälkfästet.
Skala och skär mango och kiwi i rätt små tärningar.
Strimla salladslöken fint.
Finhacka vitlök och pepparfrukt.
Blanda alla ingredienser.
Låt gärna stå en stund före servering.
Servera t ex till hamburgare och bröd.
Passar även bra till annat kött eller vegetariska rätter.


Recept:
I samarbete med Grön gastronomi. Receptet har tidigare publicerats i sund 1/04.
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 106
  • GI-värde: 65