Torsk med bönsalsa

Fotograf: Bengtowe Angare

Torsk med bönsalsa


Antal portioner: 4

Ingredienser
MängdLivsmedel
4 styck Torskfilé
1 tsk Spiskummin
1 tsk Salt
2 krm Svartpeppar
1 msk Matolja berik
Salsa
1 burk Kidneybönor konserv u lag (Zeta)
3 msk Lök röd
4 styck Tomat
2 tsk Citronskal
2 styck Avokado
4 msk Citronjuice färskpressad
1 nypa Salt
1 nypa Peppar
1 msk Koriander färsk
4 skiva Fiberfranska vitt bröd på mjölk fibrer 4%
Gör så här:
Gör först salsan.
Spola bönorna och låt dem rinna av.
Skala och finhacka löken.
Skär tomater och avokado i tärningar.
Blanda alla ingredienser och smaka av med salt och peppar.
Krydda fisken.
Stek den på inte alltför stark värme på båda sidor i fett i en stekpanna.
Servera fisken med bönsalsan, ev garnerad med färsk koriander, och bröd.


Recept:
Komiform - hälsokokboken, Bokförlaget Prisma
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 391
  • GI-värde: 68