Wokad fruktsallad

Fotograf: Bengtowe Angare

Wokad fruktsallad


Antal portioner: 4

Ingredienser
MängdLivsmedel
2 styck Kiwi
2 msk Hasselnötter
2 styck Äpple m skal
1 msk Rapsolja berik
1 msk Honung
0,5 tsk Kanel
2 dl Glass m synt sötmed el lightglass fett 6%
Gör så här:
Skala äpplen och kiwifrukter.
Dela och kärna ur äpplena.
Skär frukten i ganska stora bitar, ca 2 x 2 cm.
Hetta upp fettet i en wok eller stor stekpanna och woka frukten och hasselnötterna under omrörning, ca 2 minuter.
Ringla över honung och strö över kanel.
Rör om försiktigt.
Servera genast, gärna med en klick glass.


Recept:
Magproblem - må bra och ät gott, Per Ove Lind, Bokförlaget Prisma
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 164
  • GI-värde: 63