Bovetegröt med kanelpudrad banan

Fotograf: Annethe Åhrberg

Bovetegröt med kanelpudrad banan


Antal portioner: 1

Ingredienser
MängdLivsmedel
2 dl Vatten
1 dl Bovete hela korn
1 tsk Kanel
1 dl Lättmjölk fett 0.5 % berik
1 styck Banan
Gör så här:
Lägg boveten i blöt över natten, gärna i kastrullen.
På morgonen sköljer du boveten och häller på nytt vatten i kastrullen.
Koka upp och låt svälla på svag värme cirka 15 minuter.
Späd med vatten för tunnare gröt.
Servera med skivad banan, kanel och mjölk.

Recept:
Annethe Åhrberg
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 382
  • GI-värde: 77