Yoghurt med granatäpple och kokt ägg

Fotograf: Annethe Åhrberg

Yoghurt med granatäpple och kokt ägg


Antal portioner: 1

Ingredienser
MängdLivsmedel
2 dl Lättyoghurt naturell fett 0.5%
1 litet Ägg kokt
1 dl Basmüsli
0.5 styck Banan
0.25 styck Granatäpple
Gör så här:
Koka ägget enligt önskemål.
Häll yoghurt i en tallrik och skiva över banan.
Strö över osötad müsli.
Dela granatäpplet i fyra delar och gröp ur kärnorna ur en del över yoghurten.

Recept:
Annethe Åhrberg
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 384
  • GI-värde: 61