Frukostmackor med ägg och leverpastej

Fotograf: Annethe Åhrberg

Frukostmackor med ägg och leverpastej


Antal portioner: 1

Ingredienser
MängdLivsmedel
1 mugg Örtte drickf
1 styck Rågkusar (Fazer)
2 skiva Leverpastej skivbar fett 14%
1 styck Ägg kokt
4 styck Basilika färsk
3 skiva Lök röd
2 skiva Paprika röd
2 skiva Gurka
0.5 msk Majonnäs lätt fett 32.5%
1 styck Äpple m skal
Gör så här:
Koka ägget cirka 7 minuter.
Skölj och skiva paprika, basilikablad och gurka.
Skala och skiva lök.
Bred på leverpastej på ena halvan av brödet och majonnäs på den andra.
Koka tevattnet.
Skölj det färdigkokta ägget i kallt vatten och låt svalna lite innan du skalar det.
Skiva ägget och lägg det på majonnäsen.
Fördela paprika, gurka och lök på leverpastejen.
Fördela basilika och lök på ägget.
Servera med valfritt te och ett äpple.

Recept:
Annethe Åhrberg
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 416
  • GI-värde: 68