Frukt- och bäryoghurt med äggknäcke

Fotograf: Annethe Åhrberg

Frukt- och bäryoghurt med äggknäcke


Antal portioner: 1

Ingredienser
MängdLivsmedel
1 tallrik Lättyoghurt naturell fett 0.5%
0.5 dl Hallon
0.5 dl Blåbär
0.5 styck Banan
Äggmacka
1 skiva Wasa Sport
0.5 msk Majonnäs fett 80%
1 styck Ägg kokt
2 skiva Paprika orange
1 msk Basilika färsk
Gör så här:
Koka ett ägg cirka 7 minuter.
Skölj med kallt vatten och låt ägget svalna.
Skölj och skiva paprika.
Bred på majonnäs på knäckebrödet.
Lägg på basilikabladen.
Skiva ägget och lägg på mackan.
Placera paprikan ovanpå äggskivorna.
Häll upp yoghurten i tallrik och garnera med banan och bär.

Recept:
Annethe Åhrberg
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 371
  • GI-värde: 64