Hirsflingegröt med blåbärssylt

Fotograf: Annethe Åhrberg

Hirsflingegröt med blåbärssylt


Antal portioner: 1

Ingredienser
MängdLivsmedel
3 dl Vatten
1 msk Husk fiberhusk
1 dl Hirsflingor
0.75 dl Lättmjölk fett 0.5 % berik
1 msk Blåbärssylt
Gör så här:
Mät upp vatten i en kastrull.
Häll ner hirsflingorna och koka upp.
Låt puttra cirka 5 minuter.
Servera i skål med mjölk och blåbärssylt.

Recept:
Annethe Åhrberg
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Snittbetyg:

3

 

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 231
  • GI-värde: 92