Fajitas med fläskfärs och ananas

Fajitas med fläskfärs och ananas


Antal portioner: 4

Ingredienser
MängdLivsmedel
8 mellan Tortilla wrap
4 styck Champinjoner
2 skiva Ananas konserv m juice
0.5 klyfta Vitlök
1 msk Sojasås 43% mindre salt (Kikkoman)
1 msk Tomatjuice konserv drickf
1 styck Paprika röd
1 styck Lök gul
1 nypa Chilikrydda
0.5 msk Olivolja
200 gram Färs gris fett 15% fläskfärs
125 gram Böngroddar konserverade u lag Mrs Cheng´s
2 näve Sallatsmix blandad sallat
Gör så här:
Hetta upp oljan i en nonstickpanna och stek löken tills den blir mjuk.
Lägg ner fläskfärsen och vitlök och stek 3-4 minuter tills färsen är genomstekt.
Tillsätt övriga ingredienser utom böngroddar och stek i 3-4 minuter tills allt är mjukt.
Lägg ner böngroddar under omrörning, stek hastigt i 1-2 minuter.
Värm under tiden tortillabröden enligt anvisning på förpackningen.
Skeda över lite färsblandning mitt på varje tortillabröd och vik ihop.
Servera direkt med sallatsblad.


Recept:
Snabbt i form med lågt GI, Helen Foster, Bonnier Impact
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 407
  • GI-värde: 44