Finncrisp-snittar

Fotograf: Marcus Borgenvik

Finncrisp-snittar


Antal portioner: 2

Ingredienser
MängdLivsmedel
5 skiva Finn Crisp
30 gram Buko vitlök light 4%
10 gram Pinjenötkärnor (Exotic Snacks) Pinjenötter
0.5 förp Krasse Trädgårdskrasse
0.5 styck Tomat
1 stjälk Basilika färsk
Gör så här:
Fördela färskosten jämnt på finncrispen.
Dela varje finncrisp i halvor eller tredjedelar.
Rosta pinjenötterna på låg värme i en panna tills de får lite färg.
Klipp av krasse.
Skär tomaterna samt basilikan i små strimlor.
Lägg pinjenötterna på en tredjedel av kexen, krasse på den andra och tomat och basilika på den sista tredjedelen av kexen.


Recept:
Marcus Borgenvik
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 118
  • GI-värde: 82