
Fotograf: Julia Siwertz
Ljummen matvetesallad med feta och feferoni
Antal portioner: 4
Ingredienser | |
Mängd | Livsmedel |
1 burk | Matvete durum konserv (Zeta) |
2 dl | Bulgur tillagad |
1 styck | Paprika röd |
1 styck | Paprika gul |
1 förp | Babyspenat färsk |
1 förp | Fetaost tärnad i olja med örter |
1 förp | Sallatsmix blandad sallat |
12 styck | Feferoni |
Gör så här:
Skölj matveten noga och värm den tillsammans med bulguren.Blanda i lite av olja från fetaostburken.Rensa paprikorna och skär dem och feferonin i små bitar.Fördela babyspenaten på ett stort fat och lägg på matvete- och bulgurblandningen.Toppa med paprika, fetaost och feferoni.
Recept:
Julia Siwertz
Skölj matveten noga och värm den tillsammans med bulguren.Blanda i lite av olja från fetaostburken.Rensa paprikorna och skär dem och feferonin i små bitar.Fördela babyspenaten på ett stort fat och lägg på matvete- och bulgurblandningen.Toppa med paprika, fetaost och feferoni.
Recept:
Julia Siwertz
A A A

Betygsätt receptet
Vad tyckte du om receptet?
Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!
Klicka på respektive stjärna för att rösta.
Inget betyg satt
Tipsa en vän
Tipsa en vän om receptet.
Näringsvärde per portion
- Kcal: 264
- GI-värde: 58