Ljummen matvetesallad med feta och feferoni

Fotograf: Julia Siwertz

Ljummen matvetesallad med feta och feferoni


Antal portioner: 4

Ingredienser
MängdLivsmedel
1 burk Matvete durum konserv (Zeta)
2 dl Bulgur tillagad
1 styck Paprika röd
1 styck Paprika gul
1 förp Babyspenat färsk
1 förp Fetaost tärnad i olja med örter
1 förp Sallatsmix blandad sallat
12 styck Feferoni
Gör så här:
Skölj matveten noga och värm den tillsammans med bulguren.
Blanda i lite av olja från fetaostburken.
Rensa paprikorna och skär dem och feferonin i små bitar.
Fördela babyspenaten på ett stort fat och lägg på matvete- och bulgurblandningen.
Toppa med paprika, fetaost och feferoni.

Recept:
Julia Siwertz
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 264
  • GI-värde: 58