
Fotograf: Gunilla Landström
Gurk- och morotsstavar med lätt aioli
Antal portioner: 1
Ingredienser | |
Mängd | Livsmedel |
2 mellan | Morot |
2 bit | Gurka |
Aioli | |
2 msk | Minifraiche fett 5% |
1 msk | Majonnäs fettfri (Findus) |
1 nypa | Svartpeppar |
1 nypa | Salt |
0.5 klyfta | Vitlök |
Gör så här:
Skär morötter och gurka i stavar. Hacka vitlöken och blanda med övriga ingredienser till aiolin. Servera.
Recept:
Gunilla Landström
Skär morötter och gurka i stavar. Hacka vitlöken och blanda med övriga ingredienser till aiolin. Servera.
Recept:
Gunilla Landström
A A A

Betygsätt receptet
Vad tyckte du om receptet?
Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!
Klicka på respektive stjärna för att rösta.
Inget betyg satt
Tipsa en vän
Tipsa en vän om receptet.
Näringsvärde per portion
- Kcal: 81
- GI-värde: 30