Gurk- och morotsstavar med lätt aioli

Fotograf: Gunilla Landström

Gurk- och morotsstavar med lätt aioli


Antal portioner: 1

Ingredienser
MängdLivsmedel
2 mellan Morot
2 bit Gurka
Aioli
2 msk Minifraiche fett 5%
1 msk Majonnäs fettfri (Findus)
1 nypa Svartpeppar
1 nypa Salt
0.5 klyfta Vitlök
Gör så här:
Skär morötter och gurka i stavar.
Hacka vitlöken och blanda med övriga ingredienser till aiolin.
Servera.

Recept:
Gunilla Landström
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 81
  • GI-värde: 30