Ost & skinksallad med matkorn

Fotograf: Annethe Åhrberg

Ost & skinksallad med matkorn


Antal portioner: 4

Ingredienser
MängdLivsmedel
200 gram Skinka kokt fett 3%
250 gram Hårdost fett 10%
4 dl Matkorn (Kungsörnen)
1 styck Lök röd
1 styck Paprika röd
1 styck Paprika gul
100 gram Rucola ruccola
100 gram Sallatsmix blandad sallat
1 msk Pumpafrön squashfrön torkade
Tomat- och vitlöksdressing
3 msk Crème Fraiche fett 34%
1.5 msk Mellanmjölk fett 1.5% berik
1 klyfta Vitlök
0.5 styck Lime
0.5 msk Tomatpuré konserv konc
0.5 dl Filmjölk fett 3%
Gör så här:
Tillaga matkorn enligt anvisning på förpackningen.
Skölj och skiva paprikorna.
Skala och skiva rödlöken.
Dela osten i kuber.
Hacka löken och skiva/klipp skinkan i bitar.
Häll sallatsblandningen i en skål och blanda ner alla ingredienser när matkornen svalnat.
Blanda dressingen och servera till salladen.


Recept:
Annethe Åhrberg
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 519
  • GI-värde: 32