Ägghalva med hallon- och chokladtopping

Fotograf: Annethe Åhrberg

Ägghalva med hallon- och chokladtopping


Antal portioner: 1

Ingredienser
MängdLivsmedel
5 styck Hallon
1 ruta Mörk choklad
0,5 styck Ägg
Gör så här:
Koka ägget cirka 9-10 minuter.
Hacka chokladen.
Låt ägget svalna och skala det sedan.
Dela ägget och toppa med hallon och chokladkrosset.

Recept:
Annethe Åhrberg
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Snittbetyg:

3,7

 

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 70
  • GI-värde: 28