Räktoppad ägghalva

Fotograf: Annethe Åhrberg

Räktoppad ägghalva


Antal portioner: 1

Ingredienser
MängdLivsmedel
5 styck Räkor färska
1 msk Dill
0,5 msk Crème Fraiche fett 34%
0,5 styck Ägg kokt
0,5 näve Rucola ruccola
Gör så här:
Koka ägget cirka 9-10 minuter.
Blanda creme fraiche och dill.
Placera ruccolan på ett fat.
Låt ägget svalna, skala och dela i halvor.
Lägg ägghalvan på ruccolan.
Toppa ägghalvan med creme fraiche och räkor.
Strö gärna över lite extra dill.

Recept:
Annethe Åhrberg
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 98