Yoghurtsås med dill, wasabi och citron

Fotograf: Gunilla Landström

Yoghurtsås med dill, wasabi och citron


Antal portioner: 1

Ingredienser
MängdLivsmedel
1 krm Wasabi
1 klyfta Vitlök
1 dl Lättyoghurt naturell fett 0.5%
0.5 styck Citron
0.5 msk Honung flytande
1 msk Dill
1 nypa Peppar
1 nypa Mineralsalt med jod
Gör så här:
Låt yoghurten dra genom ett Melittafilter cirka 15 minuter eller mer.
Pressa vitlök.
Riv citronskal och pressa ut saften.
Blanda citronskal, citronsaft och honung med den avrunna yoghurten.
Finhacka dill och vitlök.
Blanda ihop alla ingredienser och smaka av med salt och peppar.

Recept:
Gunilla Landström
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 101
  • GI-värde: 51