Bönsallad med gul chili

Fotograf: Gunilla Landström

Bönsallad med gul chili


Antal portioner: 1

Ingredienser
MängdLivsmedel
1,5 dl Kidneybönor konserv u lag (Zeta)
3 styck Oliver gröna inlagda
1 tsk Olivolja citron
1 styck Sallatslök (löken)
1 bit Sallatslök (stjälken)
0,5 klyfta Vitlök
2 styck Soltorkade tomater
2 skiva Spansk peppar gul
1 msk Basilika färsk
1 nypa Svartpeppar
1 nypa Salt
Gör så här:
Spola bönorna i kallt vatten om du använder burkvariant. Lägg sedan i en skål.
 
Tillsätt oliver skurna i skivor, finhackad chili, vitlök, sallatslök, olivolja, soltorkade tomater och basilika. Smaka av med salt och svartpeppar.

Recept:
Gunilla Landström
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 226
  • GI-värde: 49