Het lövbiffwok

Fotograf: Gunilla Landström

Het lövbiffwok


Antal portioner: 1

Ingredienser
MängdLivsmedel
0.5 lager Fullkornsnudlar
80 gram Lövbiff
1 tsk Olivolja
1 msk Tamari sojasås
5 styck Sockerärter
3 styck Minimajs konserv (ICA Asia)
2 skiva Spansk peppar röd
1 tsk Ingefära färsk
0.5 styck Lök gul
0.5 klyfta Vitlök
0.5 dl Böngroddar konserverade u lag Mrs Cheng´s
0.5 dl Paprika röd
0.5 styck Lime
0.5 dl Bambuskott konserv u lag
0.5 dl Kokosmjölk lätt konserv
Gör så här:
Tillaga nudlarna enligt anvisning på paket.
Skiva lövbiffen i skivor.
Hacka lök, vitlök, spansk peppar och paprika.
Riv ingefäran.
Stek lövbiffen i oljan i het wokpanna i cirka 2-3 minuter.
Tillsätt hälften av sojan.
Tillsätt grönsakerna och stek i ytterliggare 6 minuter.
Tillsätt resten av sojan, saft och skal från lime, riven ingefära, kokosmjölk och finhackad spansk peppar.
Vänd ner de kokta nudlarna och rör om precis innan serveringen.

Recept:
Gunilla Landström
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 390
  • GI-värde: 53