
Fotograf: Annethe Åhrberg
Halloumi- och kikärtsröra
Antal portioner: 2
Ingredienser | |
Mängd | Livsmedel |
2 dl | Bulgur tillagad |
0.5 styck | Lök gul |
0.5 förp | Halloumi |
4 dl | Kikärter torkade kokta u salt |
2 styck | Tomat |
2 dl | Gröna ärter |
1 näve | Rucola ruccola |
Gör så här:
Tillaga bulgur enligt anvisning på paket.Skala och hacka löken fint.Dela halloumin i små bitar.Fräs lök och halloumin i stekpanna några minuter. Häll i kikärter och den kokta bulgurn.Rör om.Tillsätt ärter och rör om.Servera med skivad tomat och ruccola.
Recept:
Annethe Åhrberg
Tillaga bulgur enligt anvisning på paket.Skala och hacka löken fint.Dela halloumin i små bitar.Fräs lök och halloumin i stekpanna några minuter. Häll i kikärter och den kokta bulgurn.Rör om.Tillsätt ärter och rör om.Servera med skivad tomat och ruccola.
Recept:
Annethe Åhrberg
A A A

Betygsätt receptet
Vad tyckte du om receptet?
Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!
Klicka på respektive stjärna för att rösta.
Snittbetyg:
Tipsa en vän
Tipsa en vän om receptet.
Näringsvärde per portion
- Kcal: 504
- GI-värde: 46