Medarbetare
 
Julia SiwertzJulia Siwertz

Vem är Julia ?

Jag är en 28-årig informatör och projektkoordinator med utbildning inom personalfrågor och kommunikation, som just nu njuter till fullo över att vara mammaledig med min lilla dotter.
 
Sund?
Efter diverse olika sporter, blev det till slut tävlandet i judo som dominerade i nio år. Just nu är jag ute och går med barnvagnen hela dagarna, vilket är ett lyxigt sätt att få bra kondition på. Ett sunt liv för mig innebär en medvetenhet om vad som får en att må bra, att lyssna på kroppens signaler, att sova gott och att omge sig med positiva energigivare. Jag tror helt säkert att kroppen påverkas av vad vi äter och att det bästa är att få i sig näringsämnena naturligt i kosten.
 
Laster?
Som så många andra, blir jag lycklig av bara tanken på praliner och choklad. Gärna så mörk som möjligt. Därav blir jag glad av alla forskningar som görs om dess nyttighet, men även om det finns nyttigare saker att äta, så finns det få saker som är så bra för själen och humöret.
 
Intressen?
Utöver att gå långt i solen med min familj, älskar jag att skriva och att storhandla i välsorterade butiker. Det optimala livet för mig är fullt av middagar av olika dignitet med goda vänner. Att man även äter med ögat är givet, att följa recept slaviskt är omöjligt och tiden för att prata mat och recept är gränslös. Favoriterna är ofta inspirerade av Italien, men det roligaste är att få till spännande och nyskapande rätter från olika slags kök och länder.
 

Skicka meddelande »
 « Tillbaka

Favoriter inom E-kort


Noterat

Noterat